• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Ανάλυση Δημοσιότητας

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές η κλασική αποδελτίωση Μέσων δεν είναι αρκετή. Για τον λόγο αυτό, αναπτύξαμε ένα νέο πλαίσιο υπηρεσιών προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες σας. Μπορείτε να λαμβάνετε πλήρεις Αναφορές (Reports) με όσες πληροφορίες θεωρείτε ότι έχουν αντίκτυπο στο εταιρικό σας προφίλ, ποικίλα Στατιστικά με ευπαρουσίαστα διαγράμματα, καθώς και ενδιαφέροντα στοιχεία Διαφημιστικής δαπάνης.

Τα Δελτία Τύπου που αποστέλλετε μπαίνουν επίσης στο "μικροσκόπιό" μας και σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για την εμφάνιση και τη διάδοσή τους στα Μέσα.

Αν πάλι επιθυμείτε να λαμβάνετε καθημερινά μια συγκεντρωτική επισκόπηση των τελευταίων ειδήσεων από τον Τύπο, μπορείτε με την υπηρεσία Επικαιρότητας από πολύ νωρίς το πρωί και με μεγάλη ακρίβεια να ενημερώνεστε άμεσα.


Νέο site

 Σας καλωσορίζουμε στο ολοκαίνουργιο και πλήρως ανανεωμένο site μας.

 Πλοηγηθείτε στις νέες μας υπηρεσίες και γνωρίστε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία χρεαστείτε είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.